Utbyggnad hus / bygga ut huset i Norrtälje, Roslagen, norra Stockholm

Vi ger dig en smidig och kostnadseffektiv lösning om du vill bygga ut huset. Vi utför totalentreprenad såväl som delad entreprenad. I det förstnämnda fallet kan vi ta fram en lösning som inkluderar alla byggmoment som krävs, oavsett om du vill bygga ut ett badrum, en altan, ett extra sovrum eller vad som helst.

En byggentreprenör för Stockholm med omnejd

Vi utför utbyggnader och annan byggentreprenad i områden och orter som Norrtälje, Rimbo, Roslagen, Östhammar, Uppsala, Åkersberga, Väddö, Yxlan, Brottby m.m.

Vad kostar en utbyggnad?

Vi kan inte ge mer än en generell uppskattning på den frågan. Vårt svar är att en utbyggnad kostar minst 20 000 kronor/m2. Men det kan bli både billigare och dyrare. Den som anlitar oss för privat räkning och utbyggnad av den egna bostaden kan använda ROT-avdraget för att sänka totalkostnaden med upp till 50 000 kronor.

Vi finns här för dig hela vägen genom byggprocessen

Du kan kontakta oss för att få hjälp med allt från projektering till frågor om materialval och så vidare. Du kan även få hjälp med bygglovsansökan och annat pappersarbete. Innan vi ger dig ett exakt pris vill vi undersöka förutsättningarna för utbyggnaden på plats. Offerten och hembesöket är självklart kostnadsfria.

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här