Bygga attefallshus i Norrtälje, norra Stockholm

Attefallshus är en av de populäraste tillbyggnationerna du kan göra. Det är inte konstigt med tanke på hur flexibla attefallshus är samtidigt som det inte krävs något bygglov för att uppföra ett. I oss har du en erfaren och välrenommerad byggfirma som kan hjälpa dig bygga ett attefallshus helt enligt dina specifikationer.

Anlita en expert på attefallshus

Vi jobbar över ett stort område som inkluderar orter som Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro och Älmsta. Vi bygger både byggsatser och arkitektritade attefallshus från början till slut, från eventuella markarbeten till nyckelfärdig konstruktion. Om du vill ha loft, källare eller altan till attefallshuset så ordnar vi det också. Vi gör det enkelt för dig.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert på ditt attefallshus

Vill du veta exakt hur mycket det skulle kosta att uppföra ett attefallshus enligt dina specifikationer? Då är du välkommen att kontakta oss. Mot bakgrund av dina önskemål tar vi fram en offert som du får helt utan kostnad eller krav på motprestation. Om du väljer att ge uppdraget till oss så startar vi bygget så snart planeringen tillåter. Av oss får du nöjd kundgaranti och därför helt säkert ett resultat du kommer bli nöjd med.

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här