Funderar du på att gjuta betongaltan eller betonggrund runt Norrtälje, Roslagen, norra Stockholm?

Behöver du hitta någon som kan gjuta betonggrund till ditt hus eller din altan? Vi är ett lokalt byggföretag med duktig och kompetent personal, som har stor erfarenhet av gjutningsarbeten. Vi tar uppdrag i hela Norra Stockholm och Roslagen runt Norrtälje, Bergshamra, Riala, Rimbo, Östhammar, Hallstavik, Yxlan, Väddö, Blidö m.m

En stabil grund

Med betong får du en stabil grund till ditt bygge – oavsett om det är en hel fastighet, en altan eller annan sorts uteplats. Våra behöriga och trevliga medarbetare hjälper dig gärna att titta på olika lösningar för just ditt projekt.

Vi kan hjälpa dig

Vi tar emot alla sorters kunder

  • privatpersoner
  • företag – även byggföretag
  • fastighetsägare
  • bostadsrättsföreningar (BRF)
  • stiftelser

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

Undrar du vad det kostar att gjuta betongaltan, eller kanske att få flera jobb gjorda samtidigt? Hör av dig så ger vi dig en fri offert!

ROT-avdrag på arbetet

Är du privatperson gäller ROT-avdraget och det kan sänka arbetskostnaden med upp till 50 000 kronor när du anlitar oss! Avdraget kan vara på upp till 30% av arbetskostnaden och det gäller för arbeten på fastigheter du själv äger och bor i (även till exempel sommarstugor, du måste inte bo där hela tiden).

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här