Klimatrenovering & Energieffektivisering i Norrtälje, norra Stockholm

Vill du att din fastighet ska bli mer klimatsmart kan du alltid överväga en energieffektivisering. Det är något som vår byggfirma är experter på. Vi vet exakt vad vi ska göra för att din bostad ska bli mer energisnål. Då kan du spara in mycket pengar på lång sikt. Så tveka inte att kontakta oss om du bor i Norrtälje eller i omnejden såsom Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Brottby, Lövsta, Stockholm. 

Vi är energiexperter

Vi är stolta över att kalla oss själva energiexperter. Det betyder att vi ser över en byggnad och ser hur den kan klimatrenoveras. Resultatet kommer du se på din elräkning. Det är även en klimatsmart lösning vilket är ett stort plus i kanten. Vi kan till exempel genomföra en energianalys med kort varsel.

Vi kan erbjuda ett heltäckande arbete

När du anlitar oss gör vi gärna ett heltäckande arbete i hela bostaden. Det inkluderar tjänster som:

  • Fönsterbyte
  • Byte av dörrar
  • Takrenovering
  • Renovera vinden

Därför är en takrenovering effektiv

Värme stiger alltid uppåt och därför är det effektivt att renovera taket. Vi kan byta ut hela taket och dessutom tilläggsisolera om det krävs. I samband med detta kan vi även renovera en eventuell vind. Det beror helt på fastigheten. Det är därför det är så viktigt för oss att komma ut på plats och göra en första analys.

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här