Plattläggning i Norrtälje, Täby, Sollentuna och Danderyd i Stockholm

Varför ska du låta ett proffs hjälpa dig med plattläggningen? För att du får ett resultat med garanti och för att arbetet blir utfört snabbare. Som markentreprenör ger vi dig en helhetslösning där vi hjälper dig hela vägen:  från rådgivning kring val av sten till slutfört projekt.

Anlita en expert på markanläggning för din plattläggning

I oss har du en markentreprenör som inte slarvar med detaljerna. Våra plattsättare har vana av plattläggning för alla tänkbara sammanhang: trädgårdsanläggning, uppfarter, gångstigar och mer därtill. Det har gett oss fingertoppskänsla när det gäller att avgöra hur plattläggningen ska genomföras med hänsyn till markförutsättningar och användningsområde. Ju större påfrestningar markstenen ska utsättas för, desto viktigare är det att bärlagret står pall och att stenen är stabil.

Vi erbjuder plattsättning för:

  • Uppfarter
  • Entréer
  • Uteplatser
  • Stenmurar
  • Rabatter och planteringar

Kontakta oss med funderingar, frågor och förfrågningar om plattläggning

Du kan kontakta oss oavsett var i planeringsprocessen du befinner dig. Vissa av våra kunder vet precis vad de vill ha. Lika vanligt är det att vi får hjälpa till med rådgivning, även i estetiska frågor där det handlar om att hitta en sten som passar till fastigheten den ska läggas vid. Av oss får du en offert helt kostnadsfritt.

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här