Asfaltering & beläggningsarbeten i Norrtälje i Roslagen, norra Stockholm

Du har hittat till en expert på asfaltentreprenader i Norra Stockholm, Rimbo, Väddö, Blidö, Brottby, Vallentuna, Åkersberga, Edsbro m.m. Asfalt är ett perfekt underlag i sammanhang där du vill ha ett hållbart alternativ som väldigt sällan kräver något underhåll. Med vårt noggranna förarbete och stora yrkeskunnande får du asfaltbeläggning som håller.

Asfaltering med fingertoppskänsla

Visste du att det går att anpassa blandningen av asfalt beroende på vilket syfte asfalteringen ska fylla? Framför allt handlar det om att olika sammanhang kräver asfalt med olika hårdhet. Generellt sett gäller att ju hårdare asfalten är, desto dyrare blir den. Vi gör alltid en analys för att ta fram en blandning som är optimal för vilken typ av asfaltering du vill ha hjälp med. När du kontaktar oss så kommer vi göra en projekteringsplan utifrån den behovsbild du ger oss.

  • Bollplaner
  • Industritomter
  • Garageuppfarter
  • Vägarbeten
  • Cykelvägar

Hör av dig till oss inför din asfaltering

Vi är en trygg partner för alla typer av asfalteringar i Stockholmsområdet. Våra många lyckade kundprojekt och långa erfarenhet är en garant för att vi är en asfalteringsfirma att lita på. Så vänta inte, sätt bollen i rullning redan idag och hör av dig till oss för att få din kostnadsfria offert.

Kontakta oss för offert!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här